ISTORICUL COMPANIEI

COM DIVERS - PASIUNE SI DEVOTAMENT

ISTORIA COMPANIEI

TOTUL A PORNIT CA O MICA AFACERE DE FAMILIE, CARE IN TIMP, IMPREUNA CU PASIUNEA PENTRU CAMIOANE SI DEVOTAMENTUL INTREGII ECHIPE, A AJUNS LA CEEA CE NUMIM ASTAZI CU MANDRIE COM DIVERS

COM DIVERS AUTO RO
04.11.1994

DATA INFINTARII

Obiectul de activitate la înfiintare a fost comercializarea en gross si en detail a pieselor si accesoriilor auto pentru autovehicule de mare tonaj.

Pe parcursul perioadei ce a urmat de la înfiintare, am achizitionat în mod succesiv mijloace de transport marca DAF, MERCEDES si IVECO ceea ce a condus, in anul 2003, la schimbarea profilului si a obiectului principal de activitate în Transport International de Marfuri si la un numar de 25 de camioane in parcul auto.

2003

SCHIMBAREA OBIECTUL PRINCIPAL DE ACTIVITATE

Inca din perioada imediat urmatoare infintarii, am achizitionat în mod succesiv mijloace de transport marca DAF, MERCEDES si IVECO ceea ce a condus, in anul 2003, la schimbarea profilului si a obiectului principal de activitate în Transport International de Marfuri si la un numar de 25 de camioane in parcul auto.

2005

INFINTAREA PRIMEI UNITATI SERVICE IN LOCATIA DIN BASCOV

In ianuarie 2005 este data in folosinta prima unitate service din localitatea Bascov. Activitatea de transport este perfectionata si dezvoltata in continuare, flota ajungand la 50 de camioane.

2008

INCEPEREA LUCRARILOR PENTRU NOUL SEDIU ADMINISTRATIV AL COM DIVERS

In ianuariue 2008 incepe un nou proiect care cuprinde dezvoltarea si extinderea capacitatii Departamentului Service si constructia unei noi cladiri. Aceasta va cuprinde birourile personalului societatii noastre – sediul administrativ si a doua unitate service in locatia din Bascov. (incarca primele 8 poze de la REALIZARI SITE actual - 06.11.2009 Lansarea noului sediu administrativ CDA)

2009

INAUGURAREA NOULUI SEDIU ADMINISTRATIV SI A CELEI DE A DOUA UNITATI SERVICE IN BASCOV

In noiembrie 2009 a avut loc inaugurarea noului sediu administrativ, o cladire moderna P+2, cu o suprafata utila de 892 mp, special gandita, proiectata si amenajata pentru a satisface toate nevoile organizatorice ale personalului angajat in momentul de fata si care permite in continuare extinderea numarului de salariati cu pana la 25%. In acelasi timp a fost finalizata si cea de a doua unitate service – 400 mp suprafata utila, care beneficiaza de cele mai noi dotari si facilitati in domeniu.

Incepand din 15.06.2010 va oferim servicii ITP (Inspectie Tehnica Periodica) pentru autoturisme si autocamioane dar si verificari, reparatii, montari TAHOGRAFE digitale sau analogice, datorita noilor statii ITP si TAHOGRAF autorizate RAR si TACHONAN functionale in cadrul Departamentului Service – Com Divers Auto Ro.

2010

ROMANIAN TRANSPORT COMPAY OF THE YEAR 2010

15.06.2010

DEPARTAMENTUL SERVICE OBTINE AUTORIZAREA PENTRU SERVICII ITP SI TAHOGRAF

Incepand din 15.06.2010 va oferim servicii ITP (Inspectie Tehnica Periodica) pentru autoturisme si autocamioane dar si verificari, reparatii, montari TAHOGRAFE digitale sau analogice, datorita noilor statii ITP si TAHOGRAF autorizate RAR si TACHONAN functionale in cadrul Departamentului Service – Com Divers Auto Ro (incarca poze din site service)

2011

PREMIUL TIR MAGAZIN 2011 – CEA MAI BUNA FIRMA DE TRANSPORT MARFA

Premiul TIR MAGAZIN 2011 – CEA MAI BUNA FIRMA DE TRANSPORT MARFA, a fost decernat catre Com Divers Auto Ro, castigatorul fiind nominalizat dintr-o lista de cinci companii finaliste la aceasta categorie. “Este inca un moment important din istoria firmei noastre. Va multumesc pentru premiul acordat în numele directorului general Dan Lazar si al intregii echipe Com Divers”, a declarat Alexandru Popa, Director Transport.

2014

ROMANIAN TRANSPORT COMPAY OF THE YEAR 2014

Com Divers Auto Ro a primit trofeul "Romanian Transport Company of the Year 2014" in cadrul Galei Premiilor de Transport.

2014

20 ANI - LA MULTI ANI COM DIVERS !!! LANSARE SEDIU RAMNICU VALCEA

In anul acesta a fost inaugurata a treia unitate service – COM DIVERS SERVICE LKW, in Rm. Valcea, care inseamna pentru grup un nou sediu operational pe parte de transport si o unitate service similara cu cele din Bascov. Cu ocazia evenimentului s-au sarbatorit si cei 20 de ani de activitate continua a grupului COM DIVERS alaturi de cei mai importanti colaboratori, clienti si parteneri. (incarca poze din atasament – poze 20 ani)

2015

START PROGRAM DE REINOIRE SI EXTINDERE FLOTA AUTOCAMIOANE

In 2015 a inceput un amplu program de inlocuire a vechilor camioane Euro 3 si extindere a flotei cu noi camioane Euro 6. Programul se intinde pe o perioada de 2 ani, pana la finalul lui 2016 si inseamna achizitionarea a peste 120 de noi unitati EURO 6 de la producatorii DAF si SCANIA impreuna cu semiremorci de volum de la KRONE si SCHMITZ. Parcul auto numara in prezent 290 de camioane. (incarca poze din atasament: istoric 2015)

2016

PROIECTE DE VIITOR

. Inlocuirea vechilor camioane Euro 3 si extinderea flotei, cu noi camioane Euro 6 ;
· Extinderea retelei de subcontractanti si a numarului de noi clienti ;
· Achizitionarea si instalarea unor noi echipamente pentru Service;
· Extinderea retelei de puncte service (Slatina, Timisoara, etc);
· Reducerea nivelului CO2 prin orice mijloace posibile;
· Depozit logistic cu o suprafata totala de  10.000 m2, echipat cu echipamente moderne  de depozitare, inregistrare si ambalare a marfurilor;
· Demararea unor noi afaceri adiacente in domeniul Transportului si Logisticii;

PREZENT
TOP