SERVICII CDA

SERVICE CAMIOANE SI SEMIREMORCI

La Service-ul Com Divers Auto Ro va oferim toata gama de servicii începând de la verificari, servicii automate de vulcanizare, spalare, echilibrare roti pâna la service complet pentru camioane. Efectuam inspectii tehnice periodice pentru camioane si autoturisme datorita propriei statii ITP, omologată RAR. Realizam verificari si reparatii pentru tahografe digitale si analogice fiind autorizati RAR si TACHONAN, servicii de diagnosticare si reparatii  sisteme ABS si EBS

Executam orice lucrari de service autorizat pentru camioane DAF, IVECO, MERCEDES - BENZ, SCANIA, semiremorci KRONE, punti BPW si SAF. 

Nu conteaza modul în care un camion intra pe poarta noastra, important este ca acel camion pleaca de la noi în perfecta stare de functionare, pregatit pentru o noua cursa.

Personalul este integrat în sistemul de pregatire tehnica dezvoltat de DAF, ceea ce presupune un proces continuu de scolarizare, dispune de literatura de specialitate în limba romana, echipamente profesionale si de o magazie de piese de schimb cu un stoc substantial. 

 

TOP